Ели Стоянова, която е от пловдивското село Рогош  се нуждае

...
Ели Стоянова, която е от пловдивското село Рогош  се нуждае
Коментари Харесай

Ели от Рогош: Бях в шок и започнах да плача, помогнете ми!

Ели Стоянова, която е от пловдивското село Рогош  се нуждае от поддръжка в борбата с рака на гърдата. Тя желае да организира лекуване Турция, само че за тази цел и би трябвало помощ.  Лечението към този момент е  започнато:

" Здравейте, положителни хора!

Казвам се Ели и пораснах без майка, апелирам Ви помогнете ми да остана жива! Не желая децата ми да пораснат, като мен без майчина милувка.

Една вечер до момента в който лежах с щерка си, тя ми напипа гърдата и усети издутина. Аз се тормозих и споделих на брачна половинка ми. Решихме незабавно да посетим експерт. Отидохме на мамолог в Пловдив. След обширен обзор мамологът сподели, че не би трябвало да отлагаме посещаване при хирург. След уречен час, посетихме хирург. След направения обзор при него ми беше обяснено, че " Няма нищо ужасно ", просто рутинна операция за 15-20 минути.

След операцията мъжът ми попита лекарката по какъв начин е минало и дали всичко е наред. Тя му е дала отговор, че се съмнява за киста. След 3 часа пристигна при мен и аз я попитах по какъв начин е предходна интервенцията. Тя ми сподели: " Спокойно, всичко е наред ". На другия ден погледнах интервенцията си и видях, че разреза на гърдата ми е по-голям спрямо другите дами в болничната стаята. Отговора на лекуващата лекарка беше, че е направила преднамерено по-голям прорез, тъй като в случай че има нещо да може да продължи и в другата страна на гърдата. Каза ми: " Спокойно, откакто излязат резултатите, ще приказваме!! "

Но аз се тормозих още повече, тъй като майка ми е умряла от рак на гърдата. След 3 дни от диагноза " нищо ти няма ", от подозрение за киста, най-после ми бе обявено: " Ами, Ели, за жалост е злокачествено.... "

Аз бях в потрес и започнах да рева, лекарката ме " успокои " и се засмя. Каза: " Спокойно, ето ти това номерче и слез долу да ти снимат гръдния панер, по-късно ще те подготвим за интервенция след коледните празници, с цел да отстраним гърдата. "

Споделих с лекарката, че съм изгубила майка си от рак на гърдата, която е била също оперативно отстранена, и по тази причина ще отида в Турция за второ мнение. Лекарката ми сподели,че и в България също могат да ме лекуват, а лекуването в Турция е извънредно скъпо. При което аз й споделих, че не знам, само че имам вяра, че иска ми се помогне. А нейният отговор бе: " Тук също може да минеш терапия, само че за жалост ти няма да живее и ще умреш ".

Прибрах се вкъщи при фамилията си, не спирах да рева и не желаех да ги изгубя.

Отидохме за второ мнение в Турция. След обзор се откри, че лекарката в България не е изчистила добре мястото от интервенцията и има разпръсната кръв сред гърдите и гръдния панер. Казаха ми никога, че не е трябвало да се отстрани гърдата, до момента в който не се направи терапия, с цел да умъртвят раковите кафези.

В Турция ми изготвиха проект за лекуване, който включва 8 лечения, лазарен лъч и по-късно ще се вземе решение дали би трябвало да се в профил гърдата.

За страдание сумата за лекуването е непостижима за мен и моето семейство. Затова се обръщам с към Вас със вик за помощ. Моля Ви, желая да пребивавам, с цел да отгледам децата си! “

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut  на този адрес

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-eli

" Алианц Банк България " АД е формалният банков сътрудник на Фондация “Павел Андреев ". При подаяние на каса в клон на банката не дължите транзакционна такса.

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG35BUIN95611000712504

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Ели Стоянова
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР